Με κάθε Αγορά Τσάντας από τα Cosmos Sport έως 30/9 προσφέρεις 1€ για αθλητικό εξοπλισμό σε Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας.

Το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί πολλά για κάθε παιδί. Οι σχολικές τάξεις γεμίζουν και πάλι με χαμόγελα, οι αυλές με παιχνίδια και τα περισσότερα παιδιά  επιστρέφουν στην αγαπημένη τους δραστηριότητα (basketball, ποδόσφαιρο,  κολυμβητήριο,  χορό κλπ), εξοπλισμένα με όλα όσα χρειάζονται.

Υπάρχουν όμως και πολλά παιδιά που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. 

Μαζί με τα Cosmos Sport, και την αποστολή του “Together We Make Cosmos a Better Place” μέσα από τη δύναμη του Αθλητισμού να αλλάξει τον κόσμο, θελήσαμε να προσφέρουμε σε περισσότερα παιδιά την ευκαιρία για αθλητισμό, με κατάλληλες υποδομές και εξοπλισμό! 

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα. Σχεδιάσαμε ΜΑΖΊ με την Cosmos Sport ένα πρόγραμμα που μέσα από την ατομική προσφορά μπορεί να γίνει συλλογική επιτυχία! 

Πως μπορείς να συνεισφέρεις;

Φέτος, ένα καινούργιο σακίδιο μπορεί να κάνει κάτι σπουδαίο!  Για κάθε αγορά τσάντας ή backpack από τα Cosmos Sport προσφέρουμε 1€ για να ενισχύσουμε Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας με αθλητικό εξοπλισμό. Κάνε την αγορά σου από το Cosmossport.gr ή από τα 26 Καταστήματα Cosmos Sport ανά την Ελλάδα.

Στόχος μας να στηρίξουμε 3 Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας.

Eπιλέξαμε 3 Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας, που χρειάζονται στήριξη σε υποδομές και εξοπλισμό για αθλητικές δραστηριότητες. Αυτά είναι τα Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου “Ο Άγιος Αλέξανδρος” , Το Σπίτι της Βεργίνας (Σύλλογος Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας “Πρωτοβουλία για το Παιδί),  Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου (Παιδόπολη Νεάπολης) – Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης (Ν.Π.Δ.Δ.)

Για περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια, τα ιδρύματα, και πώς μπορείτε να συμμετέχετε πάτησε εδώ